Naast dat er vervangende mantelzorg aan huis vanuit de aanvullende zorgverzekeringspakketten worden vergoed, kunt u ook vergoeding krijgen voor o.a. logeerkosten, logeerhuizen en hersteloorden. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt. Bekijk het overzicht in dit nieuwsbericht.

Vanuit verschillende aanvullende zorgverzekeringspakketten wordt o.a. vervangende mantelzorg aan huis vergoed, maar wist u dat er ook andere respijtzorgvergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen worden vergoed? In dit overzicht kunt u de vergoedingen t.a.v logeerkosten, logeerhuizen, zorghotels en hersteloorden vinden. 

Het overzicht geeft ook andere interessante vergoedingen ten aanzien van respijtzorg weer. Denk bijvoorbeeld aan vergoedingen t.a.v diverse kuuroorden voor mensen met diverse ziektebeelden, therapeutische kampen voor jongeren met o.a. chronische aandoeningen, vergoedingen voor particulieren hospice, verblijf bij levertransplantatie en nachtelijke thuiszorg bij stervenden. 

Deel dit artikel

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang