Nieuwe dagbesteding voor mensen met NAH

Per 1 november start een nieuwe dagbesteding in Sliedrecht voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH). Dit is een voorziening voor mensen met NAH regio breed.

Op 1 november van dit jaar wordt er op de Kerkbuurt in Sliedrecht een nieuwe dagbesteding geopend voor mensen van 18 tot 60 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De dagbesteding, die de naam NAH Dagbesteding de Schalm draagt, richt zich op mensen met NAH regio breed.
De visie van de dagbesteding is dat deze patiëntgroep zich waardevol en begrepen voelt, maar dat er ook ruimte is om met lotgenoten samen te komen. Het drinken van een bakje koffie, in elkaar met gesprek raken en samen ontspannen staat hierin centraal. Maar belangrijk is: niks moet, alles mag. 

Deelname is mogelijk met een WMO-indicatie of bij een WLZ-indicatie middels een Persoonsgebonden budget. Op de website www.nahdagbestedingdeschalm.nl staat meer informatie. Bij vragen of interesse neem dan contact op met Nellie van Sinttruije via 06 41 63 45 86.

Deel dit artikel

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang