Gemeente Hoeksche Waard, Saar aan Huis en ZorgMies starten deze maand met een pilot praktische hulp aan huis om mantelzorgers te ontlasten. Door de hulp die deze 2 organisaties bieden, kunnen mantelzorgers er even tussenuit en op adem komen.

Gemeente Hoeksche Waard, Saar aan Huis en ZorgMies starten deze maand met een pilot praktische hulp aan huis om mantelzorgers te ontlasten. Door de hulp die deze 2 organisaties bieden, kunnen mantelzorgers er even tussenuit en op adem komen. Medewerkers van Saar aan Huis en ZorgMies drinken bijvoorbeeld een kop koffie of thee met een naaste, doen een spelletje of maken een wandeling. In de tussentijd heeft de mantelzorger tijd voor zichzelf en kan gaan sporten, boodschappen doen, met iemand afspreken of gewoon even helemaal niks doen. Met de pilot wordt onderzocht in welke mate deze vorm van praktische hulp aan huis helpt om de mantelzorger te ontlasten.

Lees meer.

Deel dit artikel

Reacties niet mogelijk
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang