Het Verwijshulp de Hoeksche Waard wil op het gebied van kortdurend verblijf alle inwoners van de Hoeksche Waard zo snel mogelijk de juiste zorg op de juiste plaats bieden. Zij zijn er voor alle vormen van kortdurend verblijf, waarbij terugkeer naar huis voor de cliënt het uitgangspunt is. Als verwijzer (huisarts, transferverpleegkundige, casemanager of wmo-consulent etc.) hoeft u dus niet meer diverse zorgaanbieders te benaderen, maar komt u via Verwijshulp HW direct te weten waar een beschikbare plek is. 

Verwijshulp Hoeksche Waard is onderdeel van het programma Thuis in de Kern. Dit is een initiatief van zorgaanbieders Alerimus, Zorgwaard en Heemzicht. Het Verwijshulp de Hoeksche Waard wil op het gebied van kortdurend verblijf alle inwoners van de Hoeksche Waard zo snel mogelijk de juiste zorg op de juiste plaats bieden. Zij zijn er voor alle vormen van kortdurend verblijf, waarbij terugkeer naar huis voor de cliënt het uitgangspunt is. Dit zodat zij langer zelfstandiger thuis kunnen blijven wonen. Als verwijzer (huisarts, transferverpleegkundige, casemanager of wmo-consulent etc.) hoeft u dus niet meer diverse zorgaanbieders te benaderen, maar komt u via Verwijshulp HW direct te weten waar een beschikbare plek is. U kunt met Verwijshulp HW contact opnemen voor vragen of als u op zoek naar een beschikbare plek bent. Ook adviseert Verwijshulp HW over kortdurende zorg in verzorgings- of verpleeghuizen.

Deel dit artikel

Reacties niet mogelijk

Kies hieronder voor één van de aangesloten gemeentes.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang