Ook in 2014 kunt u beroep doen op de algemene voorziening 'vervangende mantelzorg aan huis' Let op wijziging: vanaf januari 2024 kunt u gebruik maken van de verdiensten van ZorgMies of Zorgmaatje aan huis.

 

Als mantelzorger heeft u ook weleens de behoefte om op adem te komen,  om er op uit te gaan of kunt u ook aan verplichte afspraken vastzitten. Denk hierbij aan even gezellig de stad in of uw hobby beoefenen of afspraken met de tandarts en huisarts. Of wellicht heeft u de behoefte om een paar daagjes weg te gaan. Het is fijn als u in al deze situaties de zorg met een gerust hart kunt overdragen.

De gemeente Dordrecht ‘vervangende mantelzorg aan huis’ beschikbaar. De consulenten van MEE Mantelzorg en andere professionals kijken graag met u mee of u voor deze voorziening in aanmerking komt. Komt u in aanmerking? Dan kunt u vanuit deze voorziening een maximaal aantal uur per kalenderjaar beroep op de verdiensten van ZorgMies of Zorgmaatje aan huis doen. Mocht u hier behoefte aan hebben en meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op met de respijtzorgconsulenten of vul het contactformulier in.

Deel dit artikel

Reacties niet mogelijk

Kies hieronder voor één van de aangesloten gemeentes.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang