Respijtfilm

'' De zorg even uit handen geven, dat gunnen wij de mantelzorgers'' 

Zorgen voor een naaste of naasten kan veel voldoening geven, maar het kan soms ook zwaar zijn. Om mantelzorgers een adempauze te geven, biedt de gemeente mogelijkheden op maat om de zorg verantwoordelijk over te dragen. In deze film worden de diverse mogelijkheden besproken en vertellen Dordtse mantelzorgers wat het tijdelijk overdragen van de zorg hen heeft opgeleverd.

 

'De zorg even uit handen geven, dat gunnen wij de mantelzorgers'

Zorgen voor een naaste of naasten kan veel voldoening geven, maar het kan ook zwaar zijn. Vanwege alle zorgtaken blijft er soms weinig tijd voor u, als mantelzorger, zelf over. Daarnaast is het zorgen soms moeilijk te combineren met andere belangrijke dingen in het leven, zoals ontspanning, gezin en familie, vrienden, hobby of sport en studie of werk. Om u een adempauze te geven, heeft de gemeente respijtzorgmogelijkheden op maat om de zorg tijdelijk over te dragen. 

In deze film worden de diverse mogelijkheden besproken en vertellen Dordtse mantelzorgers wat het tijdelijk overdragen van de zorg hen heeft opgeleverd. De mantelzorgconsulenten respijtzorg staan klaar om mee te denken welke vorm het beste bij de zorgsituatie en wensen past.

 

This website uses cookies for optimal functioning. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang