Helpmijzorgen; juist nu!

Mantelzorgen is mooi, maar kan ook zwaar zijn. Tijd voor u zelf om de accu op te laden is belangrijk om de zorgtaken vol te kunnen houden. Helpmijzorgen.nl helpt u hierbij! Op deze website vind u informatie over de mogelijkheden om de zorg tijdelijk over te dragen en staan wij klaar voor persoonlijk advies. 

Ik heb een vraag over:

het aanbod van respijtzorg

Respijtzorg is de zorg die ingezet wordt om uw zorgtaken te verlichten of tijdelijk uit handen te nemen. Ook wel vervangende zorg genoemd. Het geeft uw een adempauze.

Vormen van vervangende zorg:

  • inzet van een vrijwilliger of betaalde kracht bij u thuis
  • persoonlijke verzorging en/of verpleging bij u thuis
  • dagbesteding (bijvoorbeeld groepsactiviteiten of helpen op een zorgboerderij)
  • logeren (bijvoorbeeld verblijf in een logeerhuis of gastgezin)
  • kortdurend verblijf (van enkele dagen per week of een langere aaneengesloten periode, bijvoorbeeld in een zorghotel) 

Hulp bij het regelen van vervangende zorg

Wilt u persoonlijk advies? Bent u (over)belast in uw zorgtaken en weet u niet waar te beginnen? Marianne Cannoo en Rilana Oostrom zijn respijtconsulenten bij MEE Mantelzorg. Zij geven u advies op maat en helpen u bij het regelen van vervangende zorg die bij uw situatie past.

Voor persoonlijk contact belt u op kantoortijden                                                                                                                                                                  T 0782063202 of mail naar                                                                             

This website uses cookies for optimal functioning. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen